Društvo 0

27.06.2024.

7:58

A u Srbiji "dan mrmota"

U Srbiji će danas biti promenljivo, nestabilno i sparno povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Tanjug

A u Srbiji "dan mrmota"
Shutterstock/Patryk Kosmider

Podeli:

Isto ili slično vreme, kao i stalna upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, nizači su se već danima u Srbiji, a najavljivano je nestabilno vreme, sa lokalno jakim gradom, pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra. Tako će, po svemu sudeći, biti i danas.

Lokalno se očekuju grmljavinske nepogode praćene velikom količinom padavina za kratko vreme, gradom i olujnim vetrom u zoni pljuskova, duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, a temperature će se kretati do 30 stepeni.

U Beogradu se očekuje promenljivo, nestabilno i sparno povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, kao i kratkotrajno olujnim vetrom u zoni jakih pljuskova i temperaturama od 22 do 27 stepeni.

Za vikend se očekuje kratkotrajna stabilizacija vremena sa temperaturama do 36 stepeni, a nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom i pad temperature ponovo se očekuju od ponedeljka posle podne.


 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Podeli: