Društvo 0

26.06.2024.

12:57

Ciklon stigao ranije u Srbiju: U Beogradu provala oblaka VIDEO

Na neke delove Beograda već ranije se sručio jak pljusak, javljaju nam sugrađani, dok u drugim tek sada počinje da pada jaka kiša.

Izvor: B92.net

Ciklon stigao ranije u Srbiju: U Beogradu provala oblaka VIDEO
Shutterstock/Frame Fusion Art

Podeli:

Trenutno u prestonici grmi.

U Zemunu je provala oblaka i čuje se jaka grmljavina. 

Ciklon je otpočeo uticaj nekoliko sati ranije od svih predviđanja i u velikom delu severne, centralne, jugozapadne i zapadne Srbije temperature nisu dostigle prognozirane vrednosti, piše "Hailz Srbija". 

Celim područjem se premeštaju izolovani pljuskovi i grmljavine i šanse za jaka nevremena su nepostojeće u velikom delu Srbije u ovim momentima.

Prema najavama RHMZ lakalno se očekuju jake plјuskovite padavine kada za kratko vreme može pasti veća količina padavina i grad, a u zoni intenzivnih plјuskova i olujni vetar.

U najnovijem upozorenju RHMZ-a navodi se da se na području Beograda povremeno očekuju pljuskovi sa grmljavinom.

Printscreen/RHMZ

RHMZ je upozorio da će se do petka zadržati nestabilno vreme, sa čestom pojavom grmlјavinskih nepogoda sa intenzivnim plјuskovima, gradom i olujnim vetrom.

"Za konkretne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred", stoji u upozorenju.

Pročitajte još: 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: