Društvo 0

22.05.2024.

7:04

I danas promenljivo: Očekuje nas vrućina i oluje

U Srbiji se danas očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će u drugom delu dana lokalno biti i izraženiji uz grad i količinu padavina od 20 do 40 mm, saopštio je RHMZ.

Izvor: Tanjug

I danas promenljivo: Očekuje nas vrućina i oluje
Shutterstock/Aliaksander Karankevich

Podeli:

U donjem Podunavlju duvaće jugoistočni vetar, u Vojvodini i na Kosovu i Metohiji zapadni i jugozapadni, a u ostalim delovima Srbije biće promenljivog smera, slabog do umerenog intentizeta, a u zoni pljuskova jak ili olujni.

Temperature će se kretati od 12 do 26 stepeni.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali nestabilno, povremeno s kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, koji posle podne u pojedinim delovima grada mogu da budu i izraženiji.

Duvaće slab i umeren vetar, promenljivog smera, u zoni pljuskova pojačan, sa temperaturama oko 25 stepeni.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: