Društvo 0

16.05.2024.

8:00

Danas promenljivo oblačno i vetrovito

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

Izvor: Tanjug

Danas promenljivo oblačno i vetrovito
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Podeli:

Duvaće slab i umeren, u košavskom području umeren i jak jugoistočni vetar koji će u Pomoravlju, Podunavlju i na jugu Banata imati udare olujne jačine, a najjači udari vetra očekuju se na jugu Banata, od 24 do 28 metara u sekundi.

U Beogradu će vreme biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito, povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, duvaće umeren i jak jugoistočni vetar koji će imati i udare olujne jačine, oko 17 metara u sekundi, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 21 stepen.

Slabljenje košave očekuje se sutra uveče, dok se za vikend i početkom sledeće nedelje očekuje toplije vreme sa temperaturama do 30 stepeni.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: