Valorant 0

31.07.2024.

13:46

Glasine: Riot radi na novoj PvP MMO pucačini

Igra je trenutno poznata kao ”Project T”.

Autor: B92

B92
Glasine: Riot radi na novoj PvP MMO pucačini
Riot Games

Podeli:

Riot Games, kompanija poznata po LoL-u, Valorantu i bogatom katalogu igara različitih žanrova, izgleda sprema novi veliki hit. Na osnovu informacija od insajdera i oglasa za posao koje je Riot lično izdao, čini se da kompanija radi na novoj PvP MMO pucačini.

Pouzdani insajder PlayerIGN i njegova grupa 404 Leak, na Twitteru su nedavno objavili da Riot radi na igri koja će potencijalno biti konkurencija za naslove kao što su Destiny 2 i da će imati sezonsku progresiju. 404 Leak je ranije izveštavao o razvojnom procesu za Dreadlock i Star Wars Outlaws.

Project T se prvi put pojavio u oglasu za posao putem koga Riot traži developere za ”novi live-service MMOFPS projekat koji će biti dostupan za igrače na PC-u i konzolama”. Spekuliše se da će ova igra biti smeštena u Valorant univerzumu, ali ovo su za sada samo glasine. Takođe se čini da ovaj projekat nije povezan sa LoL MMORPG-om, koji je Riot odložio do daljnjeg.

U ovoj reddit objavi se tvrdi da će igra imati in-game valutu, ekonomiju i market sistem sličan mnogim drugim popularnim MMORPG naslovima. Iako dokazi deluju ubedljivo, ništa ne možemo da garantujemo dok se Riot ne oglasi. Ono što je sigurno, jeste da ćemo se sigurno načekati još nekoliko godina, pošto projekti ovakvog kalibra (posebno MMO) zahtevaju dosta vremena.

Kakva su vaša očekivanja od Project T?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: