Valorant 0

10.06.2024.

13:40

Vertigo u Valorantu? Riot zvanično predstavio novu mapu, ABYSS

Pazite gde gazite.

Autor: B92

B92
Vertigo u Valorantu? Riot zvanično predstavio novu mapu, ABYSS
Riot Games

Podeli:

Riot Games je tokom Mastersa u Šangaju zvanično prikazao trejler za novu Valorant mapu, Abyss. Mapa izgleda zaista prelepo, ali poseduje jednu interesantnu začkoljicu koju do sada nismo viđali u Valorantu.

Naime, Abyss je prva ”otvorena” Valorant mapa, bez spoljašnjih granica – samo jedan pogrešan korak i završićete u masivnoj provaliji. Drugim rečima, vaš tim će do kraja tekuće runde imati jednog igrača manje. Koncept mape su mnogi uporedili sa Vertigom iz Counter-Strike-a, još jednom otvorenom mapom koja pruža mogućnosti za nove taktike, ali je jednako opasna ako niste pažljivi.

Verujemo da će neki Valorant agenti moći da iskoriste arhitekturu Abyss-a na posebno kreativne načine, posebno oni sa zanimljivim utility i movement magijama. Riot je rekao da je ovo bila glavna ideja pri dizajnu mape, ali da je tim zato želeo jednostavniji layout koji se lako uči kako bi se igrači brže fokusirali na njene kreativnije aspekte.

Abyss zvanično stiže u Valorant u utorak, 11. juna.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: