Sport 0

24.09.2024.

15:53

Srbija osvojila srebrnu medalju na Nations Cup turniru na Jahorini!

Čestitke za Igora i Nemanju!

Autor: B92

B92
Srbija osvojila srebrnu medalju na Nations Cup turniru na Jahorini!
eAdriaticLeague

Podeli:

Ovog vikenda na Jahorini je održan Nations Cup turnir u igri EA FC 24, pod okriljem eAdriaticLeague (EAL), koji je podržava i Evropska Esports Federacija (EEF). Turnir je okupio najbolje esportiste iz više zemalja, a Srbiju su predstavljali Nemanja Pejović i Igor Đorđević.

Srpski tim je nastupio u izuzetno teškoj grupi sa reprezentacijama Turske, Slovenije i Bugarske. U neizvesnoj završnici, Pejović i Đorđević su uspeli da obezbede prolaz u narednu fazu, nakon čega su nastavili niz sjajnih partija. U nokaut fazi, savladali su Gruziju i Luksemburg, oba puta ubedljivim rezultatom 3-0, čime su obezbedili mesto u četvrtfinalu.

U finalu ih je dočekala reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja je pokazala odličnu pripremljenost i vrhunski nivo igre. I pored odličnih šansi i nekoliko izvanrednih golova srpskog tima, protivnici su uspeli da osvoje pobedu sa 3-1. Iako ostaje žal nakon finala, ponosni smo na naše momke koji su pokazali da imaju svetlu budućnost kada je u pitanju EA FC!

eAdriaticLeague
 
EA FC Nations Cup je bio uspešno organizovan od strane EAdriatic League, uz podršku Evropske Esports Federacije (EEF). Takmičenje je proteklo bez većih problema, uz profesionalnu produkciju i jasno definisanu strukturu. Ovaj događaj može poslužiti kao odličan temelj za buduće turnire, sa nadom da će ovakva esports takmičenja postati sve češća u regionu.

Prenos turnira možete gledati preko linka u prilogu.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: