eSports

Petak, 25.11.2016.

12:41

B92 i Klan RUR pozivaju sve gejmere

Najveći gejming festival u Beogradu je počeo!

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

B92 i Klan RUR pozivaju sve gejmere
foto: Klan RUR

Od petka, pa sve do nedelje, u Beogradu (Hala 2 beogradskog sajma) se održava Games.con festival, prvi veliki gejmerski festival u Beogradu, posvećen ljubiteljima takmičarskih, ali i svih ostalih video igara.

Na festivalu će biti prisutni i Klan RUR, kao i B92, što kao novinari, tako i kao deo programa. Na štandu Klan RUR-a će biti održani turniri u čak 13 igara: Dota 2, WarCraft 3, Overwatch, CS:GO, Paladins, Heroes of the Storm, FIFA 16/17, WarThunder, Rocket League, te u borilačkim igrama Street Fighter V, Mortal Combat XL i Tekken.

Sve zajedno, ovi turniri ugostiće oko 450 takmičara kroz tri dana festivala.

Na Klan RUR štandu takođe možete igrati i na retro konzolama (NES, Sega...) i retro računarima igre s kraja 90-ih i početka 2000-ih. Tu je i Guitar Hero kutakt, kao i ekskluzivna prilika da isprobate PlayStation VR uređaj, koji je prvi primerak u Srbiji dobila redakcija Play!Zine, čiju recenziju možete pročitati ovde

Pozivamo sve zainteresovane gejmere da svrate do festivala i posete štandove B92.net/esports i Klan RUR-a.

Na štandu B92 možete uživati u lejzi begovima i odmarati se sa kontrolerom u rukama - odigrajte koju partiju FIFA 16 ili Street Fightera sa nekim od nas ili sa svojim društvom! Čekamo vas!

Deo atmosfere možete videti ispod:
foto: Klan RUR
.
foto: Klan RUR
.
Foto: B92
.
foto: Klan RUR
.

.

foto: Klan RUR
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: