LoL 0

05.09.2024.

19:35

Novi Arcane trejler izgleda fantastično, ali Netflix i dalje krije datum izlaska 2. sezone

Za razliku od holivudskih, ovaj trejler je sjajan – otkriva taman onoliko koliko je potrebno da izgradi hajp, bez velikih spojlera.

Autor: B92

B92
Novi Arcane trejler izgleda fantastično, ali Netflix i dalje krije datum izlaska 2. sezone
Netflix/Riot Games

Podeli:

Kao što je juče obećao, Netflix je predstavio zvanični trejler za drugu sezonu svoje izuzetno uspešne serije, Arcane. Za konačni datum ćemo morati još da se strpimo, pošto ga Netflix još uvek drži u tajnosti. Trejler možete pogledati ovde.

U trejleru možemo da vidimo direktne posledice događaja s kraja prve sezone. Piltover i Zaun se spremaju za rat, na čelu sa Ambessom Medardom, Vi, Caitlyn i naravno Jinx. Takođe možemo da vidimo mnoge likove koji su se pojavili u prvoj sezoni, uključujući Ekka, Heimerdingera, Singeda i Seviku.

Ako se da verovati obrisanoj objavi sa italijanskog Netflix Instagram naloga, Arcane sezona 2 izlazi 2. novembra. Zvaničnu najavu svakako očekujemo na Geeked Week eventu, u kome Netflix najavljuje datume izlaska za svoje predstojeće, najčešće veoma popularne TV serije. Geeked Week 2024 će se održati od 16. do 18. septembra.

Kako vam se dopada trejler? Kakva su vam očekivanja od druge sezone?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

22 h

Podeli: