LoL 0

04.09.2024.

11:35

Sutra stiže još jedan trejler za Arcane, možda će otkriti datum izlaska druge sezone

Datum izlaska je već procureo, ali smo sigurni da su fanovi jako uzbuđeni.

Autor: B92

B92
Sutra stiže još jedan trejler za Arcane, možda će otkriti datum izlaska druge sezone
Netflix/Riot Games

Podeli:

Riot i Netlfix su na socijalnim mrežama najavili novi trejler za Arcane, koji će potencijalno otkriti datum premijere druge, a ujedno i poslednje sezone. Trejler će biti prikazan sutradan u 13:55 časova i možete ga pogledati na zvaničnom League of Legends YouTube kanalu.

Kao ”predjelo”, Netflix je u sklopu trejlera za predstojeći Geeked Week event prikazao još jedan tizer za Arcane. U dve kratke scene, možemo da vidimo Ambessu Medardu, Caitlyn, Seviku i Jinx.

Geeked Week je specijalni event u kome Netflix najavljuje datume izlaska za svoje predstojeće, najčešće veoma popularne TV serije, uključujući Squid Game, Black Mirror, One Piece i naravno Arcane. Ako sutra ne saznamo kada izlazi druga sezona, garantujemo da će Netflix podeliti više informacija tokom Geeked Week 2024, koji će se održati od 16. do 18. septembra.

Nismo sigurni zašto Riot i Netflix toliko odugovlače s obzirom da je datum izlaska već procureo, osim ako ”iz inata” nisu odlučili da ga promene. Naime, italijanski Netflix Instagram nalog je u arhiviranoj objavi saopštio da Arcane sezona 2 izlazi 2. novembra. Ako pratite League of Legends esports scenu, onda znate da se ovaj datum poklapa sa velikim finalom Worlds šampionata. Fanovi su ubeđeni da je ovaj datum tačan, pošto je Riot izdao prve tri epizode prve sezone 6. novembra 2021. godine, takođe na dan finala Worlds šampionata.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

12 h

Podeli: