LoL 0

07.08.2024.

13:32

Osvajač bronzane medalje na OI se požalio na svoj LoL rank

Gejmerske boljke.

Autor: B92

B92
Osvajač bronzane medalje na OI se požalio na svoj LoL rank
Riot Games

Podeli:

Opšte je poznato da mnogi profesionalni sportisti igraju video igre u svoje slobodno vreme. Nejmar je veliki ljubitelj kantera, a čak je Nikola Jokić lično izjavio da u League of Legends najviše igra toplejn, konkretno Urgota i Illaoi. Gejming osvaja ceo svet, a nedavno smo saznali da je jedan osvajač bronzane medalje na Letnjim Olimpijskim igrama u Parizu takođe Bronze rank u LoL-u.

Španski sportista Pau Ehaniz se takmičio u finalu Olimpijskih igara u disciplini slalom kanu K1. Sa vremenom od 88,87 sekundi osvojio je bronzanu medalju, iza Tituana Kastrika i Đovanija De Đenara iz Francuske i Italije. Nekoliko dana kasnije, Španac je na socijalnim mrežama otkrio da igra LoL sa rangom koji odgovara medalji koju je osvojio u Parizu.

Ehaniz je na Twitteru dao urnebesnu izjavu: ”Neću ući u kanu dok ne dostignem Gold rank”. Ako Ehaniz dostigne viši rank u LoL-u, može li da obezbedi zlatnu medalju? Pošto ima dosta vremena do Olimpijskih igara u Los Anđelesu, sve je moguće! Bronze je inače drugi najniži rank, ispred Irona, dok je Gold četvrti.

Španca su intervjuisali razni mediji nakon njegove olimpijske pobede. U jednom intervjuu je priznao da je ”definitivno zaglavljen u bronzi, i u igri, i u stvarnom životu”.

Olimpijske igre u Parizu će trajati do nedelje, 11. avgusta.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: