Fortnite 0

11.10.2024.

15:52

Noć veštica stiže i u Fortnajt: Evo kada počinje Fortnitemares 2024

Ponovo ćemo imati priliku da se družimo sa zlikovcima iz kultnih horor filmova.

Autor: B92

B92
Noć veštica stiže i u Fortnajt: Evo kada počinje Fortnitemares 2024
Epic Games

Podeli:

Tradicionalno, Halloween sezona se vraća na Fortnite ostrvo u velikom stilu. Epic Games održava ovaj event još od 2017. godine, ali bi predstojeći Fortnitemares mogao biti najveći do sada, uz saradnje sa franšizama kao što su Saw, Disney, The Texas Chainsaw Massacre i mnogim drugim.

Fortnitemares počinje u subotu, 12. oktobra. U trejleru za event smo već mogli da vidimo likove kao što su Mephisto (Marvel), Billy the Puppet (Saw) i Leatherface (The Texas Chainsaw Massacre), koji će biti dostupni kao novi skinovi. To nije sve, jer će debitovati i nekoliko kultnih Disney zlikovaca, uključujući Maleficent, Kruelu de Vil i Kapetana Kuku. Takođe, iz The Nightmare Before Christmas nam stižu Sally i Pumpkin King.

Pored skinova, Epic Games za svaki Fortnitemares event ukrašava i menja određene oblasti u igri. Insajderi tvrde da će ovom prilikom najveće izmene dobiti Grand Glacier, Brawler’s Battleground i Restored Reels, dok će mapa biti obogaćena sa još šest novih lokacija.

Peta sezona petog poglavlja bi trebalo da počne 2. novembra, što znači da će Fortnitemares 2024 trajati oko tri nedelje.

Kako vam se dopadaju novi skinovi?

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: