Dota 2 0

24.10.2024.

13:04

Srbija savladala Argentinu na Studentskim Esports Igrama: Idemo u polufinale!

U 14:00 časova nas čeka duel sa reprezentacijom Mongolije ili Kazahstana.

Autor: B92

B92
Srbija savladala Argentinu na Studentskim Esports Igrama: Idemo u polufinale!
SESE

Podeli:

Danas je počela plej-of faza Studentskih Esports Igara, velikog međunarodnog događaja u Sočiju koji je ugostio reprezentacije iz čak 16 država širom sveta. Od 23. do 25. oktobra, najbolji Dota 2 timovi će se takmičiti za nagradni fond od 50.000 dolara, uključujući Srbiju.

Posle veoma uspešne grupne faze, Srpska Dota 2 reprezentacija je imala fenomenalan debi u plej-ofu, savladavši Argentinu sa rezultatom 2-0. Naš sledeći protivnik će biti Kazahstan ili Mongolija u duelu koji počinje u 14:00 časova. Bez obzira na rezultat, takmičenje nastavljamo sutradan.

SESE

Naši momci su započeli takmičenje iz grupe B, gde su se suočili sa sedam drugih reprezentacija. Ako izuzmemo poraz protiv Rusije, Miksa, Chodex, fonqu, miniorc00 i cvoja su odigrali besprekornu igru, savladavši sve ostale ekipe u grupi. Grupe smo završili sa ubedljivim rezultatom 6-1 i time obezbedili plasman u upper bracket plej-ofa.

Za srpsku Dota 2 reprezentaciju nastupaju:

  • Mihajlo “Miksa” Jovanović
  • Danilo “Chodex” Popović
  • Stevan “fonqu” Đurović
  • Kosta “miniorc00” Stankovski
  • Vojislav “cvoja” Majstorović

Prenos mečeva možete gledati na ovom linku.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: