Dota 2 0

23.08.2024.

12:32

Ringmaster konačno stiže u Dotu 2 uz novi Compendium

Ako ste očekivali preslikanog Puppet Mastera iz HoN-a, razočaraćete se.

Autor: B92

B92
Ringmaster konačno stiže u Dotu 2 uz novi Compendium
Valve

Podeli:

Prošlo je toliko vremena otkako je Valve najavio novog heroja da smo se pomirili sa sudbinom i prihvatili da verovatno nikada neće izaći. Izgleda da su čuda moguća, pošto se Ringmaster konačno pridružio postavi Dota 2 heroja uz Compendium za ovogodišnji International šampionat. Valve je spremio i kratak strip koji nam daje bolji uvid u heroja.

Ringmaster je prvi put najavljen 29. oktobra 2023. godine, po završetku 12. Internationala. Valve skoro nikad ne najavljuje konkretne datume, ali smo iz promotivnog video klipa saznali da bi trebalo da izađe početkom 2024. godine. Gejb i kompanija operišu vrlo specijalnim tempom, zbog čega je 125. Dota 2 heroj stigao samo deset dana pred TI13.

Ringmaster, takođe poznat kao Cogliostro Kettle, je Intelligence support heroj koji poseduje pet sposobnosti bez Aghanim’s itema. Heroj se generalno fokusira na CC i magije koje pomažu njegovim saigračima, ali poseduje jednu unikatnu sposobnost. Njegov Innate otključava spell Dark Carnival Souvenir, koji je praktično tri magije u jednoj.

Ringmaster na izlasku nema poseban Facet niti Aghanim’s Scepter upgrade, ali poseduje veoma jak Shard. Sposobnost koju dobija baca miss debuff na protivnike, otkriva nevidljive heroje i radi damage iluzijama. Listu sposobnosti možete pogledati ovde.

Fanovi su pomalo razočarani jer su očekivali da će Ringmaster imati mogućnost da kontroliše neprijateljske heroje, što smo i videli u originalnoj najavi. Veoma dug period od najave do izlaska je takođe faktor, jer smo mislili da Valve sprema nešto zaista spektakularno na nivou kompleksnosti Rubika ili Invokera. Uprkos tome, Ringmaster je bez ikakve sumnje izuzetno moćan support heroj.

Compendium je vrlo sličan prošlogodišnjem, tako da možete očekivati Fantasy, razne misije i izazove, emotikone, stikere, chat wheel lajnove i slično. Ovo smo nekako i pretpostavili pošto je Valve sav zanimljiv sadržaj već ”nagurao” u Crownfall event, koji se igračima i te kako dopada. Standardna verzija Compendiuma košta 7,49 dolara, a unapređena 29,99.

Sve informacije o Ringmasteru i Compendiumu možete pogledati ovde.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: