Dota 2 1

22.08.2024.

14:38

Dota 2 kvalifikacije za Global Esports Games šampionat u Kini: Srbija kreće u akciju 24.8!

Naši reprezentativci će se takmičiti u grupi A, zajedno sa Belgijom, Jermenijom i Švedskom.

Autor: B92

B92
Dota 2 kvalifikacije za Global Esports Games šampionat u Kini: Srbija kreće u akciju 24.8!
SESE

Podeli:

Pred nama su Dota 2 kvalifikacije za Global Esports Games 2024 u organizacija Globalne Esports Federacije (GEF), koji će se održati krajem godine u Kini. Kao jedan od najprestižnijih međunarodnih esports turnira, GEG 24 će i ovom prilikom ugostiti najbolje igrače na svetu, uključujući naše Dota 2 reprezentativce.

Kvalifikacije počinju sa grupnom fazom, koja će trajati od 24. do 31. avgusta. Po dva najbolja tima iz svake grupe (ukupno osam) će se plasirati u plej-of, dok će ostale ekipe biti eliminisane. Samo finalisti kvalifikacija će dobiti priliku da se takmiče na Global Esports Games 2024.

Pored Srbije, zemlje iz našeg regiona koje će se takmičiti na kvalifikacijama su Hrvatska, Bugarska, Crna Gora, Mađarska i Albanija.

U nastavku možete pogledati satnice mečeva za Srbiju. Naš prvi meč protiv reprezentacije Švedske će se održati u subotu, 24. avgusta u 18:00 časova. Naknadno ćemo vas obavestiti o prenosu.

SESE

Za srpsku Dota 2 reprezentaciju nastupaju:

  • Danilo ”ChodeX” Popović
  • Mihajlo ”MikSa” Jovanović
  • Nikola ”LeBronDota” Popović
  • Stevan ”fonqu” Đurović
  • Kosta “miniorc00” Stankovski

Srpska Dota 2 reprezentacija je osvojila bronzanu medalju na prošlogodišnjem GEG šampionatu u Rijadu. Držimo im palčeve za još bolji rezultat!

Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) je već izabrao predstavnike za Mobile Legends: Bang Bang turnir u sklopu ovogodišnjeg GEG šampionata. Informacije o regionalnim MLBB kvalifikacijama ćemo uskoro objaviti.

Izvor: RUR

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: