Dota 2 0

25.07.2024.

19:39

Global Esports Games šampionat se vratio: Prijavite se za naše Dota 2 kvalifikacije!

Igrate Dotu 2 i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou?

Autor: B92

B92
Global Esports Games šampionat se vratio: Prijavite se za naše Dota 2 kvalifikacije!
SESE

Podeli:

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne Dota 2 kvalifikacije za Global Esports Games 2024 u organizacija Globalne Esports Federacije (GEF), koji će se održati krajem godine u Kini. Prijavite se OVDE!

Najbolja ekipa sa nacionalnih Dota 2 kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom onlajn turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati u Kinu, gde će se na velikoj sceni održati završnica GEF-ovog turnira! Tačna lokacija i datum održavanja turnira nam trenutno nisu poznati.

Nacionalne Dota 2 kvalifikacije za Global Esports Games 2024 će se održati u nedelju, 28. jula u 12:00 časova. Prijave su besplatne, ali su dozvoljene samo za državljane Republike Srbije. Svi igrači moraju biti punoletni u trenutku GEG24 šampionata!

Svi igrači su dužni da se pridruže IRL discord kanalu gde će se komunicirati oko turnira u sobi #IRL DOTA2: https://discord.gg/MgycZD9

Prijavi i svim ostalim pravilima možete pristupiti putem ovog linka. Prenos turnira će biti emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

SESE je već izabrao predstavnike za Mobile Legends: Bang Bang turnir u sklopu ovogodišnjeg GEG šampionata.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: