Domaća scena 0

03.10.2024.

14:40

Mateja Radosavljević osvaja EA FC turnir na Urban Sport Festu

Kao pobednik turnira, Mateja je osvojio najnoviju EA FC igru koja je izašla pre samo nekoliko dana.

Autor: B92

B92
Mateja Radosavljević osvaja EA FC turnir na Urban Sport Festu
SESE

Podeli:

Kao deo 10. Evropske nedelje sporta, Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) u saradnji sa Olimpijskim Komitetom Srbije je organizovao specijalni esports turnir na beogradskom Urban Sport Festu. Naši najbolji igrači su imali priliku da se bore za vredne nagrade, uključujući najnovije izdanje iz EA Sports FC serijala igara, ranije poznatog kao FIFA!

Urban sport Fest je održan u sredu, 2. oktobra na beogradskim Silosima sa početkom u 16:00 časova. Festival urbanih sportova namenjen je pre svega mladima, sa ciljem da promoviše urbanu sportsku kulturu. Festival je muzičkog, plesnog, umetničkog i pre svega sportskog karaktera, te podrazumeva: muzičke nastupe domaćih urbanih izvođača, di-džejeve, izložbe grafita, skejtbord takmičenje, plesnu radionicu, fristajl basket, klajmbing, crtačku, parkur radionicu, kao i radionicu virtuelne realnosti i esports turnire.

SESE

Esports turnir u organizaciji SESE je okupio igrače koji su po prvi put dobili šansu da isprobaju EA Sports FC 25 i da iskuse sve novine koje ova igra nudi. Dobro je poznato da u našoj zemlji imamo ogroman broj iskusnih i izuzetno talentovanih EA FC igrača, što smo mogli da vidimo i na ovom turniru. Srbija je pre samo nedelju dana osvojila srebrnu medalju na Nations Cup turniru na Jahorini.

Konkurencija je bila ogromna, ali se Mateja Radosavljević istakao kao najbolji takmičar, osvojivši novi EA Sports FC 25. Drugo i treće mesto je pripalo Pavlu Žigiću i Luki Seferoviću, koji su takođe osvojili sjajne nagrade u vidu vrhunskih Spawn kontrolera za PlayStation. Čestitamo!

  1. Mateja Radosavljević – EA Sports FC 25 (nova igra!)
  2. Pavle Žigić – Spawn SwapForce gamepad
  3. Luka Seferović – Spawn ControlPlay gamepad

SESE bi želeo da se zahvali svima koji su bili deo našeg EA Sports FC 25 turnira na Urban Festu održanom u sklopu Evropske Nedelje Sporta. Vidimo se sledeće godine!

SESE

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: