Domaća scena 1

27.08.2024.

14:13

Srpska MLBB reprezentacija će se ovog vikenda boriti za plasman na GEG šampionat

Naši reprezentativci će se takmičiti u grupi C, zajedno sa Litvanijom, Španijom i Albanijom.

Autor: B92

B92
Srpska MLBB reprezentacija će se ovog vikenda boriti za plasman na GEG šampionat
SESE

Podeli:

Pred nama su evropske MLBB kvalifikacije za Global Esports Games 2024 u organizacija Globalne Esports Federacije (GEF), koji će se održati krajem godine u Kini. Kao jedan od najprestižnijih međunarodnih esports turnira, GEG 24 će i ovom prilikom ugostiti najbolje igrače na svetu, uključujući naše reprezentativce.

Grupna faza kvalifikacija će se odigrati ovog vikenda, 31. avgusta i 1. septembra. Po dva najbolja tima iz svake grupe (ukupno osam) će se plasirati u plejof, koji će se igrati od 1. do 8. septembra. Očekuje nas žestoka borba, pošto je mesto na Global Esports Games šampionatu rezervisano za samo jednu evropsku ekipu! Pored Srbije, zemlje iz našeg regiona koje će se takmičiti na kvalifikacijama su Hrvatska, Mađarska i Albanija.

U nastavku možete pogledati satnice mečeva za Srbiju. Naš prvi meč protiv reprezentacije Albanije će se održati u subotu, 31. avgusta u 13:00 časova. Prenos možete pratiti ovde!

SESE

Za srpsku MLBB reprezentaciju nastupaju:

  • Luka ”Lule22cm” Kondić
  • Igor ”Infinity” Gligorić
  • Veljko ”Mar” Simeunović
  • Milica ”VIATRIX” Vasić
  • Blažo ”Kiwi” Mijatović

Srpska Dota 2 reprezentacija se nedavno takođe takmičila na kvalifikacijama za GEG 2024, ali su naši momci nažalost eliminisani.

Izvor: RUR

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: