Domaća scena 1

12.08.2024.

12:29

Ulijana Schwab Srbiji donela zlatnu medalju na Esports Mediterranean Games šampionatu

Svaka čast Ulijana!

Autor: B92

B92
Ulijana Schwab Srbiji donela zlatnu medalju na Esports Mediterranean Games šampionatu
Esports Mediterranean Games

Podeli:

Tekken predstavnica Srbije Ulijana ”QueenMuser” Schwab je osvojila zlatnu medalju na ovogodišnjem Esports Mediterranean Games šampionatu, međunarodnom esports turniru koji se održao u istorijskom gradu Bengaziju u Libiji, od 7. do 9. avgusta. Ovo je druga medalja za Srbiju na turniru, nakon našeg eFootball reprezentativca Marka Roksića koji je osvojio bronzu.

Kao predstavnica Srbije u ženskoj Tekken 8 diviziji, Ulijana je odmerila snage sa reprezentacijama Libije, Hrvatske, Egipta, Alžira i Crne Gore. Dokazala se kao ubedljivo najbolja takmičarka već u grupnoj fazi, pošto je ostvarila maksimalan učinak. Njena dominacija se nastavila i u plejofu, a kasnije i u finalnom duelu sa Libijom.

QueenMuser je slavila u finalu, osvojivši titulu šampiona i zlatnu medalju. Srebrna medalja je pripala Libiji, a bronzana reprezentaciji Crne Gore. Snimak velike završnice možete pogledati ovde.

Srpski Savez Elektronskih Sportova i Esportova bi želeo da čestita Ulijani na fenomenalnom rezultatu!

”Ovo je moja prva poseta Libiji i moje iskustvo na Esports Mediterranean Games šampionatu je bilo zaista sjajno, zbog čega bih volela da se zahvalim svima koji su nas ugostili. Iako konkurencija na turniru nije bila toliko jaka, nikada nisam potcenila moje protivnike jer mislim da imaju ogroman potencijal. Na kraju mogu da kažem samo da se moj trud isplatio i da sam zato pobedila”.

Izvor: RUR

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: