Domaća scena 0

11.06.2024.

11:20

BISKE i Coa77 obezbedili plasman za Esports World Cup u Rijadu!

Naši reprezentativci će se ovog avgusta takmičiti protiv najboljih timova na svetu.

Autor: B92

B92
BISKE i Coa77 obezbedili plasman za Esports World Cup u Rijadu!
Esports World Cup

Podeli:

Zajedno sa svojom ekipom Money Makers, Aleksandar ”Coa77” Cvijanović i Vladimir ”BISKE” Biševac su se zvanično plasirali za PUBG Mobile World Cup 2024, koji će se održati u sklopu Esports World Kupa od 19. do 28. jula. Naši momci će se boriti za nagradni fond od 3 miliona dolara protiv najboljih ekipa iz celog sveta.

Zahvaljujući njihovom TOP 4 plasmanu na PMSL EMEA ligi, Money Makersi su prošli direktno u grupnu fazu turnira. Pored toga, osvojili su i novčanu nagradu od 30.000 dolara.

Coa77 i BISKE se takmiče na profesionalnom nivou već više od tri godine, i za ovo vreme su nastupali za veliki broj internacionalnih ekipa. Važe za neke od najjačih igrača na domaćoj sceni, zbog čega su predstavljali Srbiju na Svetskom IESF Prvenstvu u Rumuniji 2023. godine, gde su osvojili 10. mesto.

Coa77 i BISKE će juriti bolji plasman na ovogodišnjem IESF Šampionatu, koji će se održati u Rijadu kao i Esports World Cup. Kvalifikacije će se igrati tokom celog jula (5-31), ali nam za sada nisu poznati tačni datumi za PUBG Mobile.

Money Makers je kazahstanska esports organizacija koja se ove godine pojavila na sceni, za koju, pored Coe i BISKETA, nastupaju i A7MED, Icy, OldBoy i Havlik.

Esports World Cup je prestižni internacionalni događaj na kome će se igrati ukupno 20 esports naslova, uključujući Counter-Strike 2, League of Legends, Rocket League i mnoge druge. Ovo je ujedno esports turnir sa najvećim ukupnim nagradnim fondom u istoriji – 60 miliona dolara.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: