Utorak, 18.07.2023.

14:15

Valve dodao novo izdanje Overpassa i Wingman mod u CS2

Valve je sinoć otkrio prvu ”Overhauled” mapu za Counter-Strike 2. Overpass je ponovo napravljen od nule u Source 2 endžinu, tako da nas očekuje dosta promena!

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Valve dodao novo izdanje Overpassa i Wingman mod u CS2

CS2 na Twitteru je okačio kratak klip koji pokazuje B sajt novog Overpassa, nakon čega je zvanično najavio da je mapa dostupna za igru u CS2 limited testu. Novi Overpass je ubačen u trenutni pool mapa zajedno sa Vertigom, dok su Nuke i Office za sada uklonjeni iz igre. Overpass možete igrati u okviru Deathmatch, Casual, Competitive i 2v2 Wingman modova, dok je Vertigo dostupan samo u Deathmatchu i Casualu.

Kada je CS2 zvanično najavljen, Valve je mape podelio na dve grupe – Touchstone/Upgrades i Overhauls. Touchstone mape su dobile nekoliko grafičkih poboljšanja i izmena u osvetljenju (Dust 2), dok Overhauls mape imaju značajnije vizuelne i strukturne promene (Overpass).

Kako vam se dopada novi Overpass? CS2 na Twitteru je okaèio kratak klip koji pokazuje B sajt novog Overpassa, nakon èega je zvanièno najavio da je mapa dostupna za igru u CS2 limited testu. Novi Overpass je ubaèen u trenutni pool mapa zajedno sa Vertigom, dok su Nuke i Office za sada uklonjeni iz igre. Overpass možete igrati u okviru Deathmatch, Casual, Competitive i 2v2 Wingman modova, dok je Vertigo dostupan samo u Deathmatchu i Casualu. Kada je CS2 zvanièno najavljen, Valve je mape podelio na dve grupe – Touchstone/Upgrades i Overhauls. Touchstone mape su dobile nekoliko grafièkih poboljšanja i izmena u osvetljenju (Dust 2), dok Overhauls mape imaju znaèajnije vizuelne i strukturne promene (Overpass). Kako vam se dopada novi Overpass?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: