CS2 0

02.09.2024.

13:43

Spirit razbio Eternal Fire u finalnom okršaju u Beogradu, donk osvojio 5. MVP titulu

Spirit je izgubio samo jednu mapu tokom celog turnira!

Autor: B92

B92
Spirit razbio Eternal Fire u finalnom okršaju u Beogradu, donk osvojio 5. MVP titulu
x.com/@Team__Spirit

Podeli:

U Beogradu se sinoć održala velika završnica drugog izdanja turnira BetBoom Dacha Belgrade. U borbi protiv autsajdera Eternal Fire, Team Spirit je slavio sa ubedljivim rezultatom 3-0 (Nuke: 13-7; Vertigo 13-8; Mirage: 13-9), osvojivši svoj treći trofej u 2024. godini, nakon IEM Katowice i BLAST Spring Final. Ova pobeda je veoma važna za Spirit, posebno posle katastrofalnog rezultata na IEM Cologne gde su osvojili poslednje mesto.

Pored titule, Spirit je osvojio i novčanu nagradu od 250.000 dolara. Donk je proglašen za najboljeg igrača na turniru, čime je zaradio svoju petu MVP nagradu.

”Ova pobeda je jako slatka, posebno što smo savladali MOUZ. Kao što možete da vidite, i dalje umemo da igramo dobar kanter, čak i posle ”incidenta” u Kelnu. To sada nije bitno”, izjavio je zont1x.

Spirit je izgubio samo jednu mapu tokom celog turnira, i to protiv MOUZ-a, ekipe koja ih je pobedila u finalu prvog BetBoom Dacha turnira u Beogradu, koji se održao u maju 2024. godine.

”Ovaj turnir nam je dao vetar u leđa. Sutra već letimo za Maltu na EPL”, objasnio je chopper.

BetBoom Dacha Belgrade 2 se održao od 25. avgusta do 1. septembra. Kao i u maju ove godine, turnir se odigrao uživo u Sava Centru, ali nije bio otvoren za publiku.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: