CS2 0

13.06.2024.

14:19

Partizan Esports predstavio novu Counter-Strike 2 ekipu

Crno-beli se vraćaju sa ozbiljnim sastavom.

Autor: B92

B92
Partizan Esports predstavio novu Counter-Strike 2 ekipu
RUR/HLTV

Podeli:

Posle sedam meseci pauze, Partizan Esports je okupio novi CS2 tim za koji će nastupati Luka ”emi” Vuković, Nikola ”Dragon” Bošković, Luka ”c0llins” Živanović, Marin ”ROGA” Rogić i Vladan ”Kind0” Mandić.

Emi, c0llins i ROGA su nastupali za prethodnu postavu Partizana 2023. godine, tokom poslednjih meseci CS:GO ere. S druge strane, Dragon, emi i c0llins su do pre nedelju dana bili članovi iNation-a, koji je bio primoran da se povuče sa profesionalne CS2 scene.

INation je ugasio svoj Counter-Strike projekat nakon što je Valve ukinuo otvorene kvalifikacije za Major u Šangaju. Timovi na zatvorenim kvalifikacijama će biti odabrani isključivo na osnovu zvanične regionalne rang liste koju reguliše Valve. Ovo pravilo je suštinski izopštilo timove koji nemaju dovoljno visok regionalni plasman – ako niste tier 1 ekipa, teško ćete dogurati do Majora.

Zbog toga je interesantno što je Partizan u ovom periodu odlučio da predstavi novi sastav. Organizacija za sada nije najavila nikakve buduće planove ili turnire na kojima će se takmičiti.

Partizan takođe poseduje League of Legends sastav koji se trenutno takmiči u letnjoj EBL ligi. Nakon treće nedelje, tim je zabeležio pet pobeda i jedan poraz.

Većina momaka iz ekipe će takođe predstavljati Srbiju na predstojećim kvalifikacijama za Svetski Esports Šampionat u Rijadu, koje će se održati u junu. Više informacija uskoro.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: