Aktuelno 1

30.08.2024.

18:39

Gejb čita mejlove svojih fanova! Igraču lično poklonio Deadlock ključ

Jako lepo od njega!

Autor: B92

B92
Gejb čita mejlove svojih fanova! Igraču lično poklonio Deadlock ključ
Valve

Podeli:

Redditor 1vyx123 je okačio screenshot prepiske sa osnivačem i predsednikom Valve Softvera, Gejbom Njuelom. Bez mnogo očekivanja, pitao ga je da mu pošalje ključ za Deadlock, na šta je Gejb jednostavno odgovorio: ”Izvoli”. U mejlu možemo da vidimo da mu je odgovorio u istom danu.

”Želeo bih od sveg srca da se zahvalim Gejbu Njuelu! Nedavno sam ga pitao da mi pošalje ključ za Deadlock i moram priznati da sam jako uzbuđen što mi je odgovorio. Stvarno je sjajno videti tako ličnu interakciju sa najvećom glavom iz Valve-a. Svaka čast Gejbu i svim developerima koji rade na ovoj igri – jako cenimo vaš trud! Jedva čekam da vidim kako će se Deadlock vremenom razvijati. Sve najbolje želim dev timu”, rekao je 1cyx123 u reddit objavi.

reddit/ivyx123

Deadlock je osvanuo na Steam-u 24. avgusta i trenutno se nalazi u veoma ranoj fazi razvoja. Da biste igrali igru, potreban vam je ključ koji možete dobiti po preporuci, a čini se i od predsednika Valve-a. Uprkos tome, Deadlock se već popeo na 15. mesto najigranijih igara na Steam-u. U trenutku pisanja ove vesti, igra ga 87.853 igrača.

Izvor: RUR

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija gubi: Nikad niže za poslednje tri godine

Ruski izvoz nafte i naftnih derivata je u avgustu pao za 290.000 barela dnevno (bpd) na sedam miliona bpd i nalazi se na najnižem nivou od marta 2021. godine, objavila je danas Međunarodna agencija za energiju (IEA).

22:03

12.9.2024.

1 d

Podeli: