Aktuelno 0

30.07.2024.

14:36

Srpska PUBG MOBILE reprezentacija je spremna za IESF kvalifikacije! Krećemo u 17:00!

Na kraju kvalifikacija, pet evropskih ekipa će obezbediti plasman za Svetski Esports Šampionat!

Autor: B92

B92
Srpska PUBG MOBILE reprezentacija je spremna za IESF kvalifikacije! Krećemo u 17:00!
SESE

Podeli:

Došli smo do poslednje runde kvalifikacija za ovogodišnje IESF prvenstvo. Vreme je da se i naša PUBG MOBILE reprezentacija oproba u borbi za plasman za Svetski Esports Šampionat u Rijadu!

Evropske PUBG MOBILE kvalifikacije će se odigrati 30. i 31. jula. Srpska reprezentacija će za ova dva dana igrati ukupno 12 mečeva, gde će odmeriti snage sa drugim evropskim reprezentacijama – Albanijom, Jermenijom, Azerbejdžanom, Belorusijom, Belgijom, Bugarskom, Hrvatskom, Češkom, Francuskom, Gruzijom, Nemačkom, Mađarskom, Luksemburgom, Moldavijom, Crnom Gorom, Poljskom, Rumunijom, Španijom, Turskom i Ukrajinom.

Samo pet najbolje rangiranih ekipa iz Evrope će obezbediti plasman za svetsko prvenstvo. Rang određuju plasman na svakoj odigranoj mapi, kao i broj fragova.

Kvalifikacije počinju u 17:00 časova. Svaki meč će se igrati u razmaku od 45 minuta (ukupno šest mečeva), gde će poslednji početi u 20:45. Prenos možete pratiti OVDE!

Za srpsku PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju:

Vladimir ”BISKE” Biševac
Aleksandar ”Coa77k” Cvijanović
Marko ”Makša” Makša
Marko Antoni ”MELAZ” Melas
Srđan ”Shadow” Pribić

Srpska PUBG Mobile reprezentacija je na prošlogodišnjem IESF šampionatu u Jašiju osvojila 10. mesto. Iako nismo dostigli željeni rezultat, naši momci su pokazali neverovatan potencijal i sigurni smo da će nas i ove godine predstavljati na ovom prestižnom događaju!

Od 11. do 19. novembra, najveštiji esportisti širom sveta okupiće se u Rijadu, gde će se boriti za titulu najbolje esports nacije. Na 16. Svetskom Esports Šampionatu će se igrati ukupno pet esports naslova: Counter-Strike 2, Dota 2, eFootball, Mobile Legends: Bang Bang i PUBG MOBILE. IESF ove godine takođe organizuje CS2 i MLBB turnire za žene. Nagradni fond događaja iznosi 1.000.000 dolara.

Srpska CS2 reprezentacija se 13. jula uspešno plasirala za Svetski Esports Šampionat. U Rijadu će nas predstavljati i Marko Roksić, po treću godinu zaredom.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: