Aktuelno 0

11.07.2024.

10:13

Srbija slavila protiv Izraela, 13. jula igramo meč za plasman na Svetski Esports Šampionat

Fenomenalna igra naših momaka.

Autor: B92

B92
Srbija slavila protiv Izraela, 13. jula igramo meč za plasman na Svetski Esports Šampionat
IESF

Podeli:

Sinoć smo ispratili duel Srbije i Izraela na Counter-Strike 2 kvalifikacijama za predstojeći Svetski Esports Šampionat, koji će se ovog novembra održati u Rijadu. Trijumf nad Makedonijom je dao ozbiljan vetar u leđa našim reprezentativcima, pošto su bili jednako dominantni protiv Izraelaca (Mirage: 13-9; Anubis: 13-10).

Srbiju krajem nedelje čeka poslednja prepreka u trci za IESF prvenstvo. U subotu, 13. jula igramo odlučujući duel za plasman na Svetski Esports Šampionat. Pošto se radi o donjem delu žreba, ovo će biti još jedan eliminacioni meč, tako da nema mesta za grešku! Naš protivnik će biti Rumunija ili Ukrajina.

U nastavku možete pogledati kako izgleda žreb. Podsećamo, pet najboljih reprezentacija sa kvalifikacija će obezbediti plasman za 16. Svetski Esports Šampionat u Rijadu. Tačnu satnicu sledećeg meča ćemo uskoro objaviti.

SESE

Snimak meča sa Izraelom možete pogledati ovde.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni haos: Udari na čak 15 oblasti

Ukrajinski premijer Denis Šmihal izjavio je da je Rusija jutros u napala 15 oblasti u Ukrajini bespilotnim letelicama, krstarećim raketama i hipersoničnim raketama Kinžal, a da je na meti bila energetska infrastruktura.

10:52

26.8.2024.

1 d

Podeli: