Svet

Ponedeljak, 20.11.2023.

09:27

Zaplenjena imovina Er Albanije

Sud je naredio delimičnu zaplenu imovine Er Albanije, nacionalnog albanskog avio-prevoznika.

Izvor: B92.net

Zaplenjena imovina Er Albanije
Foto: Shutterstock/EvrenKalinbacak

Kako piše albanski portal Ora njuz, kompanija je sankcionisana zbog neizmirenih dugova.

Nije poznato koliki je iznos dugova Er Albanije, ali u redosledu zaplene akcija navodi se da kompanija ni posle zvaničnog obaveštenja nije platila obavezu.

Portal zamaero podeća da kompanija leti celogodišnje letove za četiri italijanske destinacije i Istanbul, kao i sezonski za London i Antaliju, dok ima i tri sezonske charter linije. Kompanija ima i jednu sezonsku liniju iz Kukeša. Er Albanija u floti ima dva Erbasa A320 i jedan A319, iako stručnjaci tvrde da leti zapravo samo dva aviona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Snalaze se: Da li ovde počinje nezavisnost od Rusije?

Francuska državna kompanija za proizvodnju nuklearnog goriva Orano izabrala je lokaciju Ouk Ridž, u američkoj državi Tenesi, za gradnju svog pogona za obogaćivanje uranijuma, vrednog više milijardi dolara, saopštili su zvaničnici kompanije iz Tenesija.

7:31

7.9.2024.

20 h

Srbija

Ovo su nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 194 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 179 dinara.

10:43

6.9.2024.

1 d

Podeli: