Srbija

Četvrtak, 16.11.2023.

10:12

Vučić danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana.

Izvor: Tanjug

Vučić danas na otvaranju Drugog međunarodnog sajma vina Vinska vizija Otvorenog Balkana
Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Na ceremoniji koja počinje u 17 sati učestvovaće i predsednik Vlade Republike Severne Makedonije Dimitar Kovačevski, predsednik Crne Gore Jakov Milatović i predsednik italijanske regije Veneto Luka Zaja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom vlada Republike Srbije, Republike Albanije i Republike Severne Makedonije, a u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Današnji dan je posvećen profesionalnim kupcima i zvanicama, a od petka do nedelje, kada se sajam zatvara, biće otvoren i za građanstvo, najavili su organizatori.

Sajam će ove godine okupiti više od 600 izlagača iz brojnih vinarija, destilerija, gastronomskih kompanija, i to iz više od 28 zemalja što je duplo više izlagača nego lane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Snalaze se: Da li ovde počinje nezavisnost od Rusije?

Francuska državna kompanija za proizvodnju nuklearnog goriva Orano izabrala je lokaciju Ouk Ridž, u američkoj državi Tenesi, za gradnju svog pogona za obogaćivanje uranijuma, vrednog više milijardi dolara, saopštili su zvaničnici kompanije iz Tenesija.

7:31

7.9.2024.

18 h

Srbija

Ovo su nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 194 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 179 dinara.

10:43

6.9.2024.

1 d

Podeli: