Srbija

Sreda, 15.11.2023.

10:57

Vesić u obilasku puta Borovac-Donje novo selo: Biće urađeno 14km puta u Bujanovcu VIDEO

Ministar građevinarstva i infrastrukture Goran vesić obišao je deo rekonstruisanog puta Borovac - Donje Novo Selo.

Izvor: B92.net

Vesić u obilasku puta Borovac-Donje novo selo: Biće urađeno 14km puta u Bujanovcu VIDEO
Foto: Printskrin, Goran Vesiæ Youtube

"Nalazimo se na rekonstruisanom putu Borovac - Donje Novo Selo, u opštini Bujanovac. Ova deonica, dužine 5,5 kilometara, rekonstruisana je na zahtev predsednika Aleksandra Vučića, nakon što su mu se obratili meštani ovog naselja, prilikom njegove posete Bujanovcu, u martu ove godine", napisao je Vesić uz objavljeni video snimak.

"Zadovoljan sam što je posao završen. Predsedniku je važno svako naselje, svaki čovek. Sada imamo kao država da radimo i veće lokalne puteve", istakao je Vesić.

Kako je dodao, na taj način se rešavaju i lokalni putevi.

Ministar je istakao da će ove godine za puteve u ovoj opštini biti izdvojeno 1,4 miliona evra i da će biti urađeno 14 kilometara puta.

"Bujanovac će biti na mreži brze pruge između Beograda i Skoplja, odnosno Niša, tako da ćete vi preko Bujanovca moći da se vozite do Beograda za dva sata, u narednih 6-7 godina", rekao je Vesić

Obilazak možete pogledati u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Mađarska: Ukinuto

Mađarska će početkom jula ukinuti ograničenje cena grupe osnovnih prehrambenih proizvoda u velikim maloprodajnim lancima budući da je njihov rast primetno oslabio, saopštilo je danas ministarstvo ekonomije.

14:44

25.6.2024.

1 d

Podeli: