Srbija

Nedelja, 17.09.2023.

10:53

Banka upozorila: "Ta objava je grubi falsifikat. Budite oprezni" FOTO

NLB Komercijalna banka upozorila je da na Fejsbuku kruži objava koja obmanjuje građanje zloupotrebljavajući ime i logo banke.

Izvor: B92.net

Banka upozorila:
Ilustracija: Shutterstock/Tero Vesalainen

"Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici Bonus Survey kreiran je post koji zloupotrebljava ime i logo NLB Komercijalne banke, a građane obmanjuje i pruža im lažne informacije o dobijanju nagrade u iznosu od 15.000 dinara za učešće u anketi", napisala je banka u saopštenju.

Istakli su da postoji samo jedna zvanična Fejsbuk stranica NLB Komercijalne banke i naglasili da je spomenuti post grubi falsifikat, zbog čega je odmah prijavljen, uz pokretanje procedure za gašenje Bonus Survey profila.

"Molimo da budete oprezni i ne nasedate na ovakve pokušaje prevare, jer vaši podaci mogu biti zloupotrebljeni. Takođe, molimo vas da nas kontaktirate u slučaju da primetite slične profile, informacije i ponude", saopštili su.
Foto: NLB Komercijalna banka
O prevari je banka takođe obavestila klijete putem svoje zvanične aplikacije.
Foto: Skrinšot

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: