Region

Ponedeljak, 02.10.2023.

15:12

Na 50 proizvoda marža 0%

U Republici Srpskoj građanima je će biti dostupno ukupno 50 proizvoda po nižim cenama, u okviru kampanje "Društveno odgovorni".

Izvor: Tanjug

Na 50 proizvoda marža 0%
Foto: shutterstock, Andriiii

Reč je o proizvodima domaćih proizvođača čija je marža nula odsto.

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić rekao je da je 19 proizvođača koji su se odrekli marže na 50 svojih proizvoda uključeno u kampanju "Društveno odgovorno", te da će u toku ove sedmice ti proizvodi po umanjenim cenama biti dostupni u 22 marketa u Srpskoj.

Šulić je naveo da će se na policama marketa naći i proizvodi koji će biti umanjeni delom marže od maloprodavca odnosno trgovačkog lanca.

"Imamo 50 proizvoda koji će biti označeni stikerom "nula odsto marže", a otprilike više stotina proizvoda će biti označeno stikerom 'Društveno odgovorno'", rekao je Šulić, prenela je RTRS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Snalaze se: Da li ovde počinje nezavisnost od Rusije?

Francuska državna kompanija za proizvodnju nuklearnog goriva Orano izabrala je lokaciju Ouk Ridž, u američkoj državi Tenesi, za gradnju svog pogona za obogaćivanje uranijuma, vrednog više milijardi dolara, saopštili su zvaničnici kompanije iz Tenesija.

7:31

7.9.2024.

19 h

Srbija

Ovo su nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 194 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 179 dinara.

10:43

6.9.2024.

1 d

Podeli: