Svet 0

09.10.2024.

22:56

Banka odlučila: Evo šta čeka bogate klijente

Commerzbank, privatni kreditor sa sedištem u Nemačkoj, objavio je da osniva novi sektor posvećen bogatim klijentima i kompanijama.

Izvor: SEEbiz

Banka odlučila: Evo šta čeka bogate klijente
Shutterstock/Anton_AV

Podeli:

Stvaranje odeljenja za pojedince ultravisoke neto vrednosti (UHNWI) i porodičnih kancelarija (FO) naglašava ambicije rasta banke u ovom dinamičnom tržišnom segmentu s uvođenjem novog stepena upravljanja, saopšteno je iz Commerzbanke.

Banka objedinjuje relevantnu stručnost i visoko specijalizovane sektore u namenski UHNWI & FO sektor. Planira da otvori dve dodatne lokacije za sveobuhvatne savetodavne usluge za ovu grupu klijenata.

Divizija će se usredsrediti na porodice ultravisoke neto vrednosti, privatne osobe i mala i srednja preduzeća, saopšteno je.

Osim svojih postojećih lokacija u Berlinu, Dizeldorfu, Frankfurtu i Minhenu, banka je rekla da će stručni timovi u Hamburgu i Štutgartu takođe biti odgovorni za ličnu podršku složenih pojedinačnih mandata.

Sebastian Ahlhorn, koji je početkom ove godine postavljen za generalnog direktora, vodiće novi sektor UHNWI & FO, saopštila je banka.

Ukupna odgovornost za novo odeljenje leži na Kristijanu Haselu, članu uprave sektora za upravljanje imovinom i privatno bankarstvo.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gorenje zatvara fabriku

Slovenački proizvođač kućnih aparata Gorenje objavio je danas da će sledeće godine zatvoriti pogon za proizvodnju komponenti za frižidere u Rogatcu i naveo da tamošnja fabrika više nije konkurentna.

22:15

8.10.2024.

1 d

Podeli: