Svet 0

07.10.2024.

19:48

Nakon samo 48 godina – dobila je odgovor na prijavu za posao

Tizi Hodson, stara 70 godina, iz Gednei Hilla u Linkolnshireu, nije mogla da veruje svojim očima kad je otvorila poštu.

Izvor: Poslovni dnevnik

Nakon samo 48 godina – dobila je odgovor na prijavu za posao
Shutterstock/Andrey_Popov

Podeli:

Otkrila je da je njeno originalno pismo kojim se prijavljuje za posao kaskadera na motociklu, poslato u januaru 1976. sve vreme tokom svih ovih godina stajalo iza fioke u pošti.

Uprkos tome što nije dobila ovo radno mesto neuspeh nije ugrozio njenu karijeru jer je pronašla posao zbog kojeg je proputovala ceo svet, prenosi Poslovni dnevnik

Opisujući vraćeno pismo kao "neverovatno", gospođa Hodson je rekla: "Uvek sam se pitala zašto nisam čula ništa o poslu. Sada znam zašto".

Na vrhu pisma nalazila se rukom pisana beška koja glasi: "Kasna isporuka pošte u Stainesu. Pronađeno iza fioke. Kasni samo 50 godina".

Gospođa Hodson ne zna ko joj je vratio pismo, niti kako je uopšte dospelo do nje.

"Kako su me pronašli kad sam se selila 50-ak puta, pa čak četiri ili pet puta menjala državu, misterija je", rekla je.

Puno mi znači što mi se vratilo toliko godina kasnije, kaže Tizi.

"Jasno se sećam kako sam sedila u svom stanu u Londonu i pisala pismo. Svaki dan sam tražila odgovor, ali nije bilo ničega i bila sam silno razočarana jer sam zaista želela da budem kaskader na motociklu".

Srećom gospođu Hodson, tišina nakon njene prijave nije sprečila da pronađe druge poslove.

Preselila se u Afriku, radila sa zmijama i kao šaptač konjima, naučila je da leti i postala akrobatski pilot i instruktor letenja.

Čini se neverovatnim dobiti pismo natrag nakon toliko vremena, komentarisala je. "Da mogu da razgovaram sa svojim mlađim ja, rekla bih joj da ode i učini sve što sam ja uradila. Provela sam tako divno vreme u životu, čak iako sam slomila nekoliko kostiju", dodaje Tizi.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: