Svet 4

24.09.2024.

11:36

Omiljeni slatkiš u Srbiji dobija novi ukus

Mars Inc. najavio je prvu M&M-ovu inovaciju ukusa u poslednje dve godine. Od decembra će na rafovima da se nađe poslastica sa ukusom putera od kikirikija i džema.

Izvor: BIZLIFE

Omiljeni slatkiš u Srbiji dobija novi ukus
TY Lim / Shutterstock.com

Podeli:

"M&M puter od kikirikija je odavno popularan ukus", rekla je za GMA Gabrijel Dalas Vesli, CMO kompanije Mars iz Severne Amerike, dodajući da se kompanija "naginje nostalgiji ljudi za njihovim klasicima, ukusima koje pamte iz detinjstva, pretvarajući američki 'PB i J' u poslasticu veličine zalogaja koju su potrošači tražili da se nađe na policama".

Maslac od kikirikija i džem M&M će se naći u prodavnicama ovog decembra.

Sendvič sa puterom od kikirikija i želeom (PB&J) se sastoji od putera od kikirikija i voćnih džemova namazanih na hleb. Sendvič može biti otvoren, napravljen od jedne kriške ili napravljen od dve kriške hleba. Sendvič je popularan u Sjedinjenim Državama, posebno među decom. Istraživanje iz 2002. godine pokazalo je da će prosečan Amerikanac pojesti 1.500 sendviča sa puterom od kikirikija i želeom pre nego što završi srednju školu, prenosi Bizlife.

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Svet

Gigant demantuje: Ma kakva fabrika?

Taivan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC) nema nameru da ulaže u otvaranje novih fabrika u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, saopštila je ta kompanija za Baha Breaking Nevs, demantujući izveštaj Vol Strit žurnala (WSJ).

14:17

23.9.2024.

1 d

Svet

Evro razočarao

Evro je pao u odnosu na dolar nakon što su danas objavljeni razočaravajući podaci o razvoju privatnog sektora u evrozoni.

16:14

23.9.2024.

22 h

Podeli: