Svet 0

17.09.2024.

22:41

Zabrana od 1. oktobra

Brazil namerava da od 1. oktobra zabrani rad kladionica bez ovlašćenja, kao i onim koje nisu zatražile prijavu od savezne vlade.

Izvor: Tanjug

Zabrana od 1. oktobra
Shutterstock/AI Image Generator

Podeli:

Brazilski Sekretarijat za nagrade i kladionice (SPA) i Ministarstvo finansija objavili su danas uredbu kojom će klađenje moći da funkcioniše samo uz prethodno odobrenje, preneo je brazilski GMB.

Medij navodi da će od narednog meseca do kraja decembra moći da nastave s radom samo kladioničarske kuće koje već posluju i zatražile su do prošlog ponedjeljka odobrenje za rad modaliteta lutrije sa fiksnim kvotama.

Preduzeća koja nisu zatražila odobrenje, biće od oktobra klasifikovana kao nelegalna dok njihovo poslovanje ne odobri Ministarstvo finansija.

Sajtovi za klađenje koji rade u Brazilu bez ovlašćenja podležu novčanim kaznama predviđenim zakonom u vrednosti do 360 miliona dolara po prekršaju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Audi zatvara fabriku: "Prodajemo"

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi najavio je prodaju svoje briselske fabrike i traži potencijalne investitore, rekao je šef proizvodnje Gerd Voker.

20:31

18.9.2024.

13 h

Svet

Rusija gubi: 30% manje

Vrednost ruskog izvoza sirove nafte je od kraja juna pala za skoro 30 odsto zbog globalnog pada cena nafte, prenosi Blumberg pozivajući se na proračune svojih stručnjaka.

17:32

18.9.2024.

16 h

Podeli: