Svet 2

07.07.2024.

20:54

Ova poznata lepotica gradi odmaralište u Albaniji

Ivanka Tramp, ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, i njen suprug Džared Kušner grade luksuzni kompleks u Albaniji, kojim će upravljati Aman Resorts u vlasništvu ruskog biznismena Vladislava Doronjina.

Izvor: Klix.ba

Ova poznata lepotica gradi odmaralište u Albaniji
Profimedia

Podeli:

Ona je nedavno potvrdila vest o izgradnji luksuznog odmarališta.

"Trenutno radim sa svojim suprugom. Privlačimo najbolje arhitekte i najbolje brendove na ostrvo u Sredozemnom moru od 1.400 hektara", rekla je Trampova.

Dodala je da će hranu osiguravati renomirani restoran Carbone, kojim upravlja Major Food Group, prenosi Kliks.

Kako je navela, kompleks će biti vrlo moderan te će se voditi računa o terenu i vegetaciji.

"To neće biti samo lepa staklena kutija. Naravno da želimo staklo i kada pogledate iz odmarališta možete da vidite prekrasno plavo more. Ali pitamo se kako to učiniti na način da ne bude previše generički, tako da ne gubimo priliku da stvorimo nešto novo", objasnila je.

Ivanka i Džared upoznali su se 2007. godine na poslovnom sastanku, a venčali su se dve godine kasnije i imaju troje dece.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Odlučeno: "Zbogom vinogradi"

Francuska, najveći svetski proizvođač vina, obezbedila je sredstva Evropske unije u iznosu od 120 miliona evra za uklanjanje svojih vinograda zbog slabije globalne potražnje za vinom.

19:10

4.10.2024.

1 d

Svet

Rusija gubi važnog saveznika?

Indija neće kupovati tečni prirodni gas (LNG) iz ruskog projekta Arctic LNG 2 pošto su zapadne zemlje uvele sankcije protiv tog projekta, izjavio je juče indijski ministar nafte Pankaj Džain.

8:04

4.10.2024.

1 d

Podeli: