Svet 1

20.06.2024.

21:27

Celih 5 kvadrata: Cena kirije će vas "oduvati" VIDEO

Jedan tiktoker je nedavno objavio snimak na kojem je pokazao kako izgleda stan od 5 kvadrata u Parizu u kojem je nekada živeo, a koji je iznajmljivao za 800 evra mesečno.

Izvor: Index Magazin

Celih 5 kvadrata: Cena kirije će vas "oduvati" VIDEO
Shutterstock/Song_about_summer

Podeli:

U minijaturnom stanu se nalazi krevet, a odmah do njega je kada, iznad koje je na polici veš mašina. Na policama naspram kreveta nalaze se police sa mikrotalasnom pećnicom i činijama, a pored kreveta je televizor.

Pratioce je najviše šokirala činjenica da stan nema toalet, a tiktoker je otkrio da u zgradi postoji samo jedan zajednički toalet koji se deli sa stanarima.

@petarcet97 for me its the shower right next to my pillow #paris #apartmentsearch #tinyhouse ♬ grooby ahh TikTok sound - Ken'z

"Ovo je zatvorska ćelija"

"Nadam se da je stan na vrhu Ajfelovog tornja", "Vau, ne možeš toliko da voliš Pariz", "Provela bih ceo dan napolju", "Jesi li uopšte nekoga pozvao u goste?", "Ovo je zatvorska ćelija" i "Mislio sam da je moja garsonjera u Tokiju mala, sada sam zahvalan", neki su od komentara.

Nakon što je snimak postao viralan, tiktoker je objavio još jedan snimak na kome je pokazao kako stan čak ima i prozor, a sa snimka se jasno vidi da se nalazi u potkrovlju zgrade.

Podeli:

Tagovi

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

14 h

Svet

Sledi haos? Objavljeno: "Vodićemo veće ratove"

Svet čekaju "ratovima za hranu" jer su geopolitičke tenzije izazvale porast protekcionizma usred zabrinutosti zbog smanjenja zaliha, smatra jedan od najvećih svetskih trgovaca poljoprivrednim proizvodima "Olam Agri".

10:06

29.6.2024.

20 h

Svet

Bruka, Putine

Za proizvodnju limuzine Aurus koju je ruski predsednik Vladimir Putin poklonio severnokorejskom lideru KiM Džong-unu tokom prošlonedeljne posete Pjongjangu korišćeni su južnokorejski delovi, pokazuju podaci do kojih je došla agencija Rojters.

11:27

28.6.2024.

1 d

Podeli: