Srbija 6

27.10.2024.

11:45

Vučić: Rast, razvoj i napredak jedini garant naše sigurne budućnosti; Na EXPO-u se radi u tri smene VIDEO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić objavio je neobičan snimak na svom Instagram profilu na dan Svete Petke.

Izvor: B92.net

Vučić: Rast, razvoj i napredak jedini garant naše sigurne budućnosti; Na EXPO-u se radi u tri smene VIDEO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, pre svega, dece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti", napisao je Vučić.

Objavljeni su kadrovi sa #EXPO27 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gde je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1000 kubika betona.

"Zahvalan našim neimarima na ogromnom trudu, oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost. Verujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svet. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, srećna slava mojim naprednjacima i predsedniku #SNS Milošu Vučeviću!", napisao je Vučić.

Pročitajte još:

Vučić o EXPO-u: Sve mora biti gotovo do 1. decembra 2026. godine

Vučić: Impresivni rezultati Srbije; "Naoružavamo se i gradimo više nego ostali"

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kupuju 600 krstarećih raketa "taurus"

Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus namerava da kupi još 600 krstarećih raketa "taurus", u vezi sa čestim zahtevima Ukrajine da joj se dostave rakete dugog dometa, ali još nije obezbedio finansijska sredstva za to.

18:39

25.10.2024.

1 d

Podeli: