Srbija 10

15.10.2024.

8:30

Stiže nam novi diskonter: Evo kada otvara prve prodavnice

Makedonski maloprodajni lanac Stokomak ulazi na srpsko tržište.

Izvor: Retail Serbia/Žarko Grozdanić

Stiže nam novi diskonter: Evo kada otvara prve prodavnice
Shutterstock/Nejron Photo

Podeli:

Kako je ranije objavljeno, jedan od najvećih makedonskih maloprodajnih lanaca Stokomak planira ulazak i ekspanziju na srpskom tržištu.

Zoran Mladenović, Izvršni direktor kompanije Stokomak je za portal Retail Serbia izjavio: "Početak rada marketa planiran je za prvi kvartal 2025. godine. Naša poslovna filozofija i orijentacija, kao i do sada, stavlja akcenat na zadovoljstvo naših potrošača, pa se odatle naša strategija razvoja tržišta u Srbiji planira na mikro lokacijama dostupnim što većem broju potencijalnih potrošača. Nakon detaljne analize tržišta u Republici Srbiji, smatramo da prema konceptu našeg poslovanja imamo šta da ponudimo našoj ciljnoj grupi potrošača, a to je ponuda najboljeg kvaliteta po najnižim cenama, i naravno, brza i efikasna kupovina".

"Već smo u pregovorima sa velikim brojem lokala u kojima bismo potencijalno otvorili naše maloprodajne objekte. Trenutno se vrši provera dokumentacije, a nadamo se da ćemo vrlo brzo moći da Vam damo informaciju u kojim će gradovima biti otvoreni prvi marketi", dodao je Zoran Mladenović ispred kompanije Stokomak.

Stokomak trenutno posluje sa 73 modernih diskonta širom Severne Makedonije.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Gugl"?

Da li bi trebalo da možemo nešto da pronađemo na internetu bez Gugla? Da, kaže američko Ministarstvo pravde i preti da će razbiti ovu kompaniju - da bi omogućio zdravu konkurenciju. Ali koliko je to realno?

18:07

13.10.2024.

1 d

Srbija

Šta će raditi Kinezi u Boru?

Kinezi u Boru planiraju proizvodnju 3,9 tona zlata i 70,9 tona srebra godišnje. Ziđin će graditi novo postrojenje za plemenite metale vredno 15,7 miliona evra.

12:56

14.10.2024.

23 h

Podeli: