Srbija 0

28.09.2024.

14:05

Mali: Uskoro počinje jesenje kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"

Uskoro počinje novo, jesenje kolo nagradne igre “Uzmi račun i pobedi".

Izvor: B92.net

Mali: Uskoro počinje jesenje kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

"Nadamo se da ste skupljali račune i unosili ih u aplikaciju i tokom leta, jer se svi oni važe i u ovom novom kolu. Preciznije, važe svi računi od 1. januara ove godine", napisao je ministar finansija, Siniša Mali, na svom Instagram profilu.

Prvo izvlačenje u okviru jesenjeg kola nagradne igre će biti krajem oktobra na RTS-u, a i ovog puta će u pet izvlačenja podeliti ukupno 10 stanova u Beogradu.

"Pozivam građane da nastave da unose račune u aplikaciju, a prema poslednjim podacima, imamo ukupno 553.581 otvorenih naloga i 146 miliona unetih računa, odnosno 176 miliona kodova. Ukoliko plaćate bezgotovinski, imate duplu šansu, odnosno dobijate dva koda za učešće u nagradnoj igri. Na taj način smo želeli da podstaknemo građane da plaćaju karticama, a sve u svrhu suzbijanja sive ekonomije, što i jeste cilj ove nagradne igre", napisao je Mali.

Do sada je u okviru nagradne igre podeljeno čak 75 stanova u Beogradu, a u planu je da se nastavi i sledeće godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Mali, PhD, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: