Srbija 19

26.09.2024.

12:00

Zatvaraju se "Slatke kuće" brenda "Swisslion Takovo": Evo o čemu se radi

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da se zatvara Slatka kuća (Swisslion Takovo).

Izvor: Blic/Vesna Bjelić

Zatvaraju se "Slatke kuće" brenda "Swisslion Takovo": Evo o čemu se radi
Shutterstock/Hadrian

Podeli:

Kako su naveli za "Blic Biznis" iz kompanije "Swisslion Takovo", neće se zatvarati konkretno te prodavnice, već planiraju nova investiranja, a zatvoriće se samo oni objekti koji se nisu dokazali na tržištu.

"Slatke kuće" predstavljaju lanac maloprodajnih objekata specijalizovan za prodaju i promociju proizvoda iz proizvodnog asortimana "Swisslion Takovo". One uspostavljaju direktnu vezu s proizvođačima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije. Postoje 30 godina.

"Slatke kuće" nisu samo nacionalnog karaktera, već su prisutne i u susednim zemljama, u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori, rekli su iz kompanije u odgovoru za "Blic Biznis"

"Slatke kuće" su mesta u koja dolazi sveža roba direktno iz proizvodnih pogona fabrika iz poslovnog sistema "Swisslion Takovo", dodaju.

Prvo se njima isporučuju novi proizvodi i svi noviteti zasnovani na novim tehnologijama. Opšte je poznato da su cene u "Slatkim kućama" niže od cena na tržištu. Preko "Slatkih kuća" sprovodimo istraživanje tržišta i osluškujemo želje potrošača. Jedino su u "Slatkim kućama" pozicionirani svi artikli koji se proizvode u fabrikama poslovnog sistema "Swisslion Takovo".

"Swisslion Takovo" je definisao program daljeg investiranja u razvoj "Slatkih kuća", prepoznavši da je to najkraći put između proizvođača i potrošača, a zatvaraće se samo oni objekti koji se nisu dokazali na tržištu. "Slatke kuće" će i dalje biti mesto najslađe kupovine, sa svim svojim brendovima i asortimanom, rekli su iz kompanije.

Podeli:

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Svet

Haos u Španiji: Sve staje?

U Španiji će danas, na poziv sindikata, biti održani protesti širom zemlje sa ciljem postizanja sporazuma vlade i poslovnog sektora u vezi sa smanjenjem nedeljnog radnog vremena od 40 sati za 2,5 sata.

10:59

26.9.2024.

13 h

Podeli: