Srbija 6

04.09.2024.

19:03

Vučić sa Vučevićem, Brnabić i ministrima u Loznici: Razgovarali smo o zdravlju, penzijama i pripremama za EXPO

Predsednik održao sastanak s predsednicom Narodne skupštine Anom Brnabić, predsednikom Vlade Milošem Vučevićem, načelnikom Generalštaba vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem i grupom ministara.

Izvor: B92.net

Vučić sa Vučevićem, Brnabić i ministrima u Loznici: Razgovarali smo o zdravlju, penzijama i pripremama za EXPO
Printscreen/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Održao sam sastanak sa predsednikom Vlade, predsednicom Narodne Skupštine i grupom ministara. Razgovarali smo o strateškim projektima za zemlju, pripremama za EXPO, rebalansu budžeta, povećanju plata i penzija, a posebno smo se bavili pitanjem zdravlja ljudi, naročito smanjenjem lista čekanja. U narednim danima razgovori sa ostalim ministrima će biti nastavljene u Loznici", napisao je Vučić na Instagramu.

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

14 h

Svet

Micotakis opomenuo EU: O ovome niko ne govori...

Evropska unija je značajno povećala izvoz električne energije u Ukrajinu nakon ruskih udara na energetski sistem te zemlje, ali ova mera je, prema tvrdnji grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa, dovela do rasta cena struje u jugoistočnoj Evropi.

15:36

14.9.2024.

1 d

Podeli: