Srbija 12

26.07.2024.

14:19

"Prosečna plata od 100.000 dinara bila Vučićeva vizija, to je uspeh svih građana"

Veliki uspesi zahtevaju posvećenost, rad, trud i istrajnost. Zahvaljujući tome, prosečna neto plata u Srbiji prešla je tu simbolički značajnu cifru od 100.000 dinara, objavila je Ana Brnabić.

Izvor: B92.net

"Prosečna plata od 100.000 dinara bila Vučićeva vizija, to je uspeh svih građana"
shutterstock, Djalek

Podeli:

Upravo ovo je jedan od najjasnijih i najkonkretnijih rezultata vizije i neumornog rada Aleksandra Vučića u proteklih 10 godina, istakla je Brnabićeva u objavi na društvenoj mreži X.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

Sa ove distance, dobro je da se podsetimo šta je pričao i 2014., i 2017. godine, i da ljudima nikada nije obećavao „med i mleko“, „brda i doline“, već je pozivao na odgovornost, rad i borbu, i uvek iskreno govorio o tome šta je pred nama, šta nas čeka, i kako možemo da napredujemo. I danas je jedna od njegovih najčešćih rečenica: "Sve zavisi od nas, sve zavisi od našeg rada".

On je taj koji je svakog dana verovao u bolju i drugačiju Srbiju, radeći isključivo u interesu građana i njihovog boljeg života. Iako su mu često osporavali namere i saplitali ga na tom putu, nije dozvolio da ga bilo ko zaustavi u borbi za bolje sutra. Znao je da će njegova odlučnost i upornost u sprovođenju teških i bolnih reformi omogućiti ozdravljenje naše ekonomije i značajno poboljšanje životnog standarda.

Ponosna sam što imam priliku da budem deo tima koji deli istu viziju i posvećenost.

Ono što je važno za građane - u ovoj borbi nećemo stati. Naš cilj je jasan i ambiciozan – do kraja godine prosečna plata u Srbiji će biti veća od 900 evra, a naredne godine će preći cifru od 1.000 evra. Naša misija je da 2027. godine prosečna neto plata u Srbiji bude 1.400 evra.

Na ponos Srbije i svakog njenog građanina je da se priseti gde smo bili i gde smo danas, i kako je taj put tekao. Guramo dalje, a Vučiću hvala na veri i viziji! I, kao što je rekao pre dva dana: "Sad znamo da možemo. Sad vidimo da Srbija može da grabi krupnim koracima napred"!

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Snalaze se: Da li ovde počinje nezavisnost od Rusije?

Francuska državna kompanija za proizvodnju nuklearnog goriva Orano izabrala je lokaciju Ouk Ridž, u američkoj državi Tenesi, za gradnju svog pogona za obogaćivanje uranijuma, vrednog više milijardi dolara, saopštili su zvaničnici kompanije iz Tenesija.

7:31

7.9.2024.

17 h

Srbija

Ovo su nove cene goriva

Stigle su nove cene goriva, tako da će od danas od 15 časova, na pumpama u Srbiji litar evro dizela koštati 194 dinara, a litar benzina evropremijum BMB biće 179 dinara.

10:43

6.9.2024.

1 d

Podeli: