Srbija 4

21.07.2024.

22:43

Vučić: Ugovor o litijumu komercijalni, ali sada ga nema

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je večeras posebno o ugovoru o eksploataciji litijuma, za koji kaže da trenutno ne postoji.

Izvor: B92.net

Vučić: Ugovor o litijumu komercijalni, ali sada ga nema
TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg

Podeli:

Ugovor o litijumu, koga sada nema, biće komeracijalni ugovor, kao i ugovor o investiranju u fabriku katoda, baterija i tako dalje. Neki ljudi od političke opsednutosti ne mogu nikada ništa da sagledaju racionalno, prirodno, niti bilo kako. U svemu vide zaveru i priliku za obračun - kaže Vučić.

"Naravno da su potrebne institucije i vladavina prava, ali to nema nikakve veze sa ovim. Niko neće da nas pušta u EU, rekli bi nam dobrodošli da smo uveli sankcije Rusiji, da priznamo nezavisno Kosovo", kaže Vučić.

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Odlučeno: "Zbogom vinogradi"

Francuska, najveći svetski proizvođač vina, obezbedila je sredstva Evropske unije u iznosu od 120 miliona evra za uklanjanje svojih vinograda zbog slabije globalne potražnje za vinom.

19:10

4.10.2024.

1 d

Svet

Rat? Nemački giganti užasnuti

Nemački proizvođači automobila su, posle glasanja u Evropskoj uniji koje je otvorilo vrata kaznenim carinama na uvoz kineskih vozila, pozvali na pregovore i izbegavanje trgovinskog rata.

20:59

5.10.2024.

20 h

Podeli: