Srbija 4

12.07.2024.

20:45

Vučić razgovarao sa ministrom za investicije i spoljnu trgovinu Egipta

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ministrom za investicije i spoljnu trgovinu Arapske Republike Egipat Hasanom Al Hatibom, po dolasku u zvaničnu posetu Arapskoj Republici Egipat.

Izvor: B92.net

Vučić razgovarao sa ministrom za investicije i spoljnu trgovinu Egipta
Instagram/buducnostsrbijeav

Podeli:

"Velika i važna poseta Arapskoj Republici Egipat. Radujem susretu i razgovoru sa predsednikom i velikim prijateljem Elsisijem, prilici da ponovo razmenimo mišljenja o jačanju bilateralnih i ekonomskih odnosa Srbije i Egipta , ali i da konkretizujemo ranije dogovore", napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

"Odmah po dolasku, srdačan razgovor sa ministrom Al Hatibom o postojećim i budućim projektima. Naša saradnja i strateško partnerstvo imaju izuzetan potencijal u mnogim oblastima, što ćemo nastojati da iskoristimo.

Hvala vam na dočeku, dragi prijatelji".

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Audi zatvara fabriku: "Prodajemo"

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi najavio je prodaju svoje briselske fabrike i traži potencijalne investitore, rekao je šef proizvodnje Gerd Voker.

20:31

18.9.2024.

13 h

Svet

Rusija gubi: 30% manje

Vrednost ruskog izvoza sirove nafte je od kraja juna pala za skoro 30 odsto zbog globalnog pada cena nafte, prenosi Blumberg pozivajući se na proračune svojih stručnjaka.

17:32

18.9.2024.

16 h

Podeli: