Promo

29.06.2024.

15:13

Zoran Đorđević dobitnik priznanja "Evropski Najmenadžer & Najkompanija za 2023 godinu"

Za svoje zasluge i uspehe u poslovanju, bivši direktor JP Pošta Srbije, Zoran Đorđević, nagrađen je prestižnim priznanjem "Evropski Najmenadžer & Najkompanija za 2023. godinu" na svečanoj ceremoniji održanoj u petak u Sarajevu.

Izvor: Promo

Zoran Đorđević dobitnik priznanja "Evropski Najmenadžer & Najkompanija za 2023 godinu"
Promo

Podeli:

Kako ističe Đorđević, kroz prethodne tri godine, JP Pošta Srbije se istakla među brojnim kompanijama, zahvaljujući jedinstvenoj filozofiji na kojoj je i sam insistirao: fokus na klijenta, briga o zaposlenima i kvalitet usluge iznad svega.

"Zahvaljujem se svim mojim zaposlenima, klijentima i partnerima koji su bili i ostali deo našeg puta ka uspehu. Vaša podrška, poverenje i doprinos su neizostavni u svakom mom dosadašnjem uspehu i dostignuću. Ovo priznanje posvećujem mom timu koji me prati više od 10 godina, jer bez njih, ovaj uspeh ne bi bio moguć", dodaje Đorđević.

Promo

Ovo veliko priznanje dodjeljuje se zbog vrhunskih menadžerskih dometa, izuzetno uspešnog vođenja, kontinuiranog rasta, razvoja i stabilnog poslovanja.

U Sarajevu je 27.06. održana ovogodišnja, 45. po redu, završna svečana ceremonija dodele nagrada najuspešnijim poslovnim ljudima i kompanijama iz jugoistočne i srednje Evrope. Odluke o dobitnicima doneo je nezavisan evropski žiri.

Ceremonija je počela emotivno, prikazivanjem filma o životu i delu Paneta Škrbića, idejnog tvorca i utemeljitelja nagrade "Najmenadžer i najkompanija", koji je preminuo u martu ove godine.

Podeli:

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Srbija

Otvara se nova fabrika u Srbiji

Kineska kompanija Ningbo Zhenyu Technology co. ltd. planira da u Apatinu otvori fabriku u koju će uložiti okvirno 50 mil EUR u periodu od 2024. do 2028. godine i to u izgradnju, opremanje i operacije fabrike.

15:22

30.6.2024.

1 d

Podeli: