Srbija 0

28.06.2024.

10:52

Kompanija Jadran slavi 74 godine uspešnog poslovanja

Kompanija Jadran na tržištu Srbije već 74 godine uspešno posluje u oblasti građevinarstva, kao jedan od pionira koji pruža kompletnu uslugu u građevinskoj industriji.

Izvor: B92.net

Kompanija Jadran slavi 74 godine uspešnog poslovanja
Shutterstock/Unkas Photo

Podeli:

Priča Jadrana započela je pre više od sedam decenija, najpre kao dela čuvenog „Komgrapa“, komunalnog građevinskog preduzeća grada Beograda, a zatim kao samostalnog preduzeća za molersko – farbarske radove.

Kompanija je kroz decenije svoju reputaciju stekla saradnjom sa gotovo svim državnim institucijama i velikim sistemima iz oblasti građevinarstva, energetike, naftne i mašinske industrije i tako postala sinonim za pouzdanog izvođača radova u zemlji, ali i u svetu. Jadran je bio deo građevinskih projekata koji su se izvodili u Rusiji, Alžiru, Kuvajtu, Libiji, Egiptu i drugim zemljama. Osim toga, svojim projektima kompanija je ulepšala i izgradila lice Beograda, ali i doprinela razvoju lokalne zajednice kroz mnoge donacije i društveno odgovorne projekte.

Budući da je reč inovacija sinonim za kompaniju Jadran, veliku pažnju je posvetila uvođenju naprednih tehnologija, koje donose novi kvalitet njenom poslovanju. Upotrebom inovativne BIM tehnologije od 2022. godine, kompanija je, korišćenjem samo jednog softverskog programa, unapredila brzinu procesa planiranja i izgradnje objekata, ali i unapredila koordinaciju svog poslovanja. Značajna optimizacija i razvoj planiranja i izvođenja radova takođe su razlozi su zbog kojih je BIM tehnologija velikom brzinom osvojila svet građevinarstva.

Kako su zaposleni ključ uspešnog poslovanja ove kompanije, velika pažnja posvećena je upravo njima i to kroz brojne benefite i podsticaj za dalji rast i razvoj. O tome da tradicija opstaje svedoči i činjenica da Jadran danas broji više od 500 stalno zaposlenih koji rade na više od 70 aktivnih gradilišta.

Decenije poslovanja temelj su daljeg napretka i rasta svih segmenata poslovanja pomenute kompanije. Vizija budućnosti građevinarstva koje je inovativno, odgovorno i efikasno, ogleda se u svakom detalju poslovanja kompanije Jadran, u preciznosti i efikasnosti koje ona osigurava u svakoj fazi svojih projekata. Ulepšavanje sveta nije lak zadatak, već pravi izazov za one koji se usude da ga grade.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Sledi haos? Objavljeno: "Vodićemo veće ratove"

Svet čekaju "ratovima za hranu" jer su geopolitičke tenzije izazvale porast protekcionizma usred zabrinutosti zbog smanjenja zaliha, smatra jedan od najvećih svetskih trgovaca poljoprivrednim proizvodima "Olam Agri".

10:06

29.6.2024.

1 d

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

6 h

Podeli: