Srbija 5

27.06.2024.

14:27

"Vri kao u košnici": Vučić na gradilištu Ekspa VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je gradilište Ekspa u Surčinu.

Izvor: B92.net

"Vri kao u košnici": Vučić na gradilištu Ekspa VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Hvala našim radnicima na ogromnom trudu i marljivom radu. Na gradilištu EXPO i nacionalnog stadiona vri kao u košnici. Da bismo sve stigli da završimo na vreme, uskoro će rad na nacionalnom stadionu biti u tri smene, a svi građani će u živom prenosu moći da prate kako naša fudbalska lepotica napreduje", napisao je na svom Instagram profilu.

"Vri kao u košnici ovde na gradilištu. Radnici vredno rade. Malo im je lakše danas nego prethodnih dana kada su bile ogromne vrućine. Ne možete da prebrojite ljude i mašine. Presrećan sam, i sve što sam govorio pre neki dan ispunićemo na vreme uz bezbroj problema, uz bezbroj muka ali uz ogroman trud, ovih vrednih radnika. Naši vredni radnici, naši inženjeri, naši ljudi pametni, obrazovani, ali i vredni, borbeni, stvaraju istoriju, i uspećemo u svemu, ostvarićemo svoje snove. Hoću da kažem ljudima da nisam video ovakvo gradilište u Evropi. Bukvalno vri kao u košnici i ponosam sam na našu Srbiju. Živela Srbija", navodi Vučić obraćajući se na snimku. 

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

14 h

Svet

Sledi haos? Objavljeno: "Vodićemo veće ratove"

Svet čekaju "ratovima za hranu" jer su geopolitičke tenzije izazvale porast protekcionizma usred zabrinutosti zbog smanjenja zaliha, smatra jedan od najvećih svetskih trgovaca poljoprivrednim proizvodima "Olam Agri".

10:06

29.6.2024.

20 h

Svet

Bruka, Putine

Za proizvodnju limuzine Aurus koju je ruski predsednik Vladimir Putin poklonio severnokorejskom lideru KiM Džong-unu tokom prošlonedeljne posete Pjongjangu korišćeni su južnokorejski delovi, pokazuju podaci do kojih je došla agencija Rojters.

11:27

28.6.2024.

1 d

Podeli: