Region 3

08.09.2024.

11:37

Turisti u Hrvatskoj smislili način kako da prođu jeftinije

U naselju Klenovica, između Novog Vinodolskog i Senja, grupa turista je shvatila kako besplatno doći do ribe - tako što će je ukrasti ribaru.

Izvor: Morski.hr

Turisti u Hrvatskoj smislili način kako da prođu jeftinije
Shutterstock/Andrzej Lisowski Travel

Podeli:

Juče, vlasnik je došao do lopova koji su u vrećici imali oko 3 kilograma ribe koje su mu vratili. Naime, turisti idu pomoću daske za veslanje do ribarskih vrša ili mreža kako bi ukrali ribu, i to sa vrećicom kao u samoposlugu.

Ovo nije prvi slučaj krađe ribe u Klenovici. Pre dve nedelje, kaže, turisti su iz vrše izvukli ribu zubatac, doneli ga na plažu i tvrdili da su ga sami upecali.

Cene hrane i usluga rastu već mesecima naizgled bez kraja, primetili su to i turisti koji se u svoje zemlje vraćaju nezadovoljni i negativno komentarišu situaciju u Hrvatskoj. Ipak, ima i onih koji su odlučili da preuzmu stvari u svoje ruke i snize cenu letovanja kako znaju i umeju, bilo to legalno ili ne.

Tako je na adresu portala Morski.hr stigao neverovatan snimak sa plaže u Klenovici, mestu između Novog Vinodolskog i Senja. Grupa turista tamo je pronašla način da jedu besplatno – ribu kradu od ribara.

"Juče je vlasnik došao do njih i imali su u vrećici oko tri kilograma ribe koje su mu vratili. Znači, turisti idu pomoću daske za veslanje, sa vrećicom, kao u samoposlugu", u neverici je komentarisao autor snimka.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: