Region 39

19.08.2024.

8:25

Poznati avio-prevoznik pao na dno lestvice: Presudile loše ocene korisnika

Kao i prošle godine, avio-prevoznik neće održavati operacije između dva grada tokom zimskog perioda.

Izvor: Poslovni dnevnik

Poznati avio-prevoznik pao na dno lestvice: Presudile loše ocene korisnika
Fotokon/Shutterstock

Podeli:

Wizz Air najavio je zimsku obustavu svoje linije između glavnog grada Emirata Abu Dabija i Sarajeva. Letovi će sada završiti 29. septembra, umesto prvobitno planiranog 26. oktobra.

Kao i prošle godine, avio-prevoznik neće održavati operacije između dva grada tokom zimskog perioda, prenosi Poslovni dnevnik.

Abu Dabi je u nedavnom javnom pozivu Turističke zajednice Kantona Sarajevo naveden kao strateška ruta koja ima pravo na subvencije.

Uprkos obustavi, tokom oktobra Sarajevo će i dalje imati linije za Bliski istok, uključujući Dubai, Džeda, Rijad, Kasim i Kuvajt siti, s prosekom od petnaest letova nedeljno prema tom regionu tokom meseca, prema Ex -Yu Aviation Newsu.

Ranije ovog meseca, mađarski avio-prevoznik izvestio je o padu operativne dobiti u prvom kvartalu od 44%. U međuvremenu, ocena zadovoljstva korisnika od 44% stavila ga je na dno lestvice evropskih prevoznika kratkih linija u februaru prema skupini potrošača Which.

Podeli:

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Audi zatvara fabriku: "Prodajemo"

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi najavio je prodaju svoje briselske fabrike i traži potencijalne investitore, rekao je šef proizvodnje Gerd Voker.

20:31

18.9.2024.

14 h

Svet

Rusija gubi: 30% manje

Vrednost ruskog izvoza sirove nafte je od kraja juna pala za skoro 30 odsto zbog globalnog pada cena nafte, prenosi Blumberg pozivajući se na proračune svojih stručnjaka.

17:32

18.9.2024.

17 h

Podeli: